Kreatív ötletek

Egy-két hasznos kreatív ötlet, hogy fotóiból egy szép kompozíciót készítsen. Ez készülhet sok képből vagy akár csak egyből is, a lényeg hogy látványos legyen és elérjük vele a kívánt hatást!

 fotó montázs

Fotómontázs készítés

Készítsen fotómontázst kedvenc képeiből, ahol egy képen jelennek meg az Ön számára fontos fotók. Ingyenes program segítségével elkészítheti akár saját maga.

 

 foto mozaik

Fotómozaik készítése

Fotómozaik elkészítése sem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik. Egy könnyen kezelhető program segítségével, néhány lépésben el is készíthet saját fotóiból. Figyelem, elkészítése igen sok képet igényel!

 

 plexi kép

Plexikép készítés

A plexiképpel feldobhatja üres falfelületeit otthonában, irodájában, látványos és a plexi vastagságától függően térhatású képet is eredményezhet.

 

 dobozkep_20121205-017

Dobozképet otthonába

A dobozkép egy új modja a fényképek, grafikák elhelyezésére a falon, térbeli hatást kelt a maga 4 centiméteres vastagságával

 

 több darabból álló kép

Több darabból álló képek

Több darabból álló képsorozatokkal is díszítheti otthona falait. Látványos kompozíciók készíthetők akár egy kép feldarabolásával több részre, vagy egy képsorozat egymás mellé helyezésével

 

 763109_53141228

Digitális képek feljavítása

A gyenge felbontású digitális fényképek felbontását szoftveresen fel lehet javítani, hogy nagyobb méretben nyomtatható legyen, a nálunk rendelt képekkel ezt ingyenesen elvégezzük

 

 plakát készítés

Plakátok szerkesztése sablonok segítségével

Több száz sablon segítségével elkészítheti saját plakátját a Poster Designer szoftverrel. Az elkészült poszterét rövid határidőkkel ki is nyomtatjuk!