Kültéri nyomtatás

Kültéri nyomtatás, reklámanyagok, dekorációk speciális gépeken készülnek, hogy a nyomatok hosszú távon megőrizhessék színeik élénkségét és színhelyességüket. Ki lehetnek téve ezen nyomatok akár erős napsütésnek, esőnek, hidegnek vagy melegnek, meg kell tartaniuk a minőségüket akár több évig. Ehhez speciális anyagokra is szükség van. Több éves munkásságunk alatt megtaláltuk azokat az alapanyagokat, amikre nyugodt szívvel dolgozunk, hogy a megrendelőink igényeinek teljes mértékben megfelelhessünk. A kültéri nyomtatás esetén ez elég sok alapanyagot foglal magába.Íme a legtöbbet használt alapanyagaink, a menük alatt bővebben olvashat róluk:

 vinyl matrica

Nyomtatás öntapadós vinyl fóliára

Különböző kültéri matricák nyomtatására használatos média. Lehet matt vagy fényes felületű egyaránt. Készíthető sík vagy íves felületre való ragasztáshoz

 

 PVC banner

Nyomtatás PVC Banner anyagra

Kültéri molinó készítésének legfontosabb alapanyaga, látványos reklámanyagok készíthetők PVC banner anyagra. Élénk színek jellemzik, strapabírósága miatt is közkedvelt.

 

 épületháló

Épületháló készítés

Épületháló nyomtatása óriási felületű reklámok esetén fordul elő általában, melyek akár több 100 négyzetmétert is lefednek.Hálós szerkezetének köszönhetően kevésbé tépázza a szál mint a banner anyagot.

 

 zászló

Zászló nyomtatás

A zászló anyagra nyomtatás nem csak zászlók készítésére alkalmas eljárás, hanem igényes reklámok kihelyezésére, akár kültérre vagy beltérre. Akár a PVC banner helyett egy igényesebb megoldás lehet.

 

 kekhatu-plakatpapir

Nyomtatás Blue Back Papírra

Fő felhasználási területe az óriásplakátok nyomtatása, mely több szegmensből kerül összeállításra. A nevét a kék hátáról kapta…