Molinó készítés PVC Bannerre

A PVC banner, kültéri molinók, ponyvák készítésére használt alapanyag. Költséghatékonyan készíthetünk rá nagy méretű reklámanyagokat rendezvényekre, sporteseményekre vagy csak valami eltakarni kívánt felület elé helyezhetünk látványos dekorációt.

banner-photo2

A PVC bannerre színes nyomatok készíthetők és felhasználásuk is egyszerű. Igény esetén a nyomatokat hegesztve és ringlizve szállítjuk, ami lehetővé teszi a könnyű kihelyezésüket. Bújtatóval hegesztve két rúdra kifeszíthető, vagy körbe hegesztve-ringlizve madzaggal kifeszíthető.

molinó

Hegesztésnek köszönhetően az anyag széle erősebb lesz így kikötés vagy kifeszítés esetén csak nehezen szakad. Bár a PVC banner erős és rugalmas, de ennek ellenére szeles helyekre történő kihelyezés esetén 10 négyzetméternél nagyobb felületre nem ajánljuk, mivel a szél belekaphat, mint egy vitorlába és elszakadhat. Ilyen esetekre inkább az épülethálót ajánljuk!

Megrendelés 

Megrendelését a munka1@copynet.hu címre küldheti, 20 megabyte-ig, ha nagyobb képet szeretne küldeni kérjen kollégánktól ftp elérhetőséget  emailben a  munka1@copynet.hu címen  vagy a 06 1 237-0136 -es telefonszámon.