Poszter nyomtatás plakát- és fotópapírokra

A poszter nyomtatást különböző médiákra, plakát és fotópapírokra végezzük. Válassza ki a megfelelő alapanyagot kedvenc képe, grafikája nyomtatásához, hogy elérje vele a kívánt hatást. Mivel minden alapanyagnak megvan a maga előnye és a hátránya is, ezért körültekintően döntsön az elkészítendő poszterhez a legoptimálisabb papírtípus mellett.Az alábbi alapanyagokról bővebben is olvashat a menüjük alatt.

 matt plakát

Plakát készítés matt papírra

A matt plakátpapírra való nyomtatásnak lényege a kedvező árfekvés és a nyomatok paszteles hatása. A paszteles hatás révén a nyomat felülete nem tükröződik erős fénynek kitéve sem.

 

 poszter fényes fotópapírra

Fényes fotópapírra nyomtatás

Fotó minőség, erős kontrasztos kép jellemzi a fényes fotópapírra készült nyomatokat. Kicsit könnyebben karcolódik és jobban tükröződik a többi papírtól. Közepes árkategóriájú papírok közé tartozik.

 

 nyomtatás fényes fotóra

Poszternyomtatás selyemfényű fotópapírra

A selyemfényű fotópapírra való nyomtatás ötvözi az előnyeit a fényes fotópapírnak és a matt plakátpapírnak. Élénk kontrasztos színek porosítva a jóval kevésbé csillogó felülette.

 

 tapéta nyomtatás

Nyomtatás tapéta anyagra

A poszterek latex erősítésű digitális tapétaanyagra való nyomtatása lehetővé teszi a poszterek könnyű falra ragasztását, akár egyszerűen a hagyományos tapétaragasztókkal, nedvesen is strapabíró anyagának köszönhetően.

 

 a3-plakat

A3 plakátnyomtatás

Plakátnyomtatás száraz festékes gépeken magas minőségben elérhető áron akár A/3 kifutós méretekben. Fotónyomtatók minőségével közel azonos szép kontrasztos képek.  

 

 rikító plakát

Figyelemfelkeltő plakát költséghatékonyan

Plakátnyomtatás rikító színű papírokra fekete színnel. Kedvező áron érhető el ugyan az a hatás mint a színes plakátok esetében. Pink, rikító sárga és élénkzöld színekben. 

A nyomatok védelme

A nyomatok hosszan tartó védelme érdekében kérheti a poszterek laminálását, így fólia védőréteggel látjuk el, ami védi a karcolások és egyéb fizikai behatásoktól plakátját.
A védőfólia akár a nyomathordozó lehet matt vagy fényes felületű is.

A laminálás költsége négyzetméterenként 2500 Ft+áfa, a minimális számlázandó fóliázási költség 0,5 négyzetméter, vagyis 1250 Ft+áfa.