Nyomtatott egyedi tapéta

Poszter tapétaA nyomtatott tapétával egyedi falfelületeket alkothat otthonába, irodájába. Lehetőség van az egész falfelületet beborító tapétától akár csak tapétacsík felrakásáig mindenre. Az e fajta poszternyomtatás a belsőépítészetben egy rohamosan fejlődő és magának teret követelő ágazat. A tapéta nyomtatás alapanyaga igen nedvességtűrő és strapabíró papír, latex telítésű alapanyag (amely egyes termékeknél még nejlonnal is meg van erősítve), kielégíti a tűzterjedéssel kapcsolatos előírásokat. A latexnek köszönhetően az általunk használt tapéta tapétaragasztóval bekenve is megőrzi rugalmasságát és nem szakad könnyen. A tapétacsíkokat egymás mellé is lehet ragasztani lapolás nélkül, bár ez nagy szakértelmet követel.
poszter készítés tapétaFelhasználása: A fotó tapéta teljes vagy részleges falfelületek díszítésére, lefedésére alkalmas. Közvetlenül a falra kerül ragasztásra, így nincs korlátozva a mérete a képkeretekhez. A mérthatárt kizárólag a fal felület határozza meg.ÁrainkEgyedi tapéta készítéshez, nyomtatáshoz az alábbi táblázat alapján kalkulálhat árainkkal, nagyobb mennyiségek, méretek esetén kérje egyedi ajánlatunkat a munka1@copynet.hu email címen.
Nyomtatási árak
  1-5 m2 5-10 m2 10 m2-
Tapéta nyomtatás 7000 Ft+áfa/m2 6500 Ft+áfa/m2 6000 Ft+áfa/m2
A nyomtatott poszter tapéta felragasztásának általunk ajánlott menete a következő:1. Az előkészítés megkezdése előtt a kiválasztott falfelületre mérje ki, majd halványan ceruzával rajzolja fel a tapétacsíkok helyét. Hogy meglepetések ne érjenek célszerű az ívek helyét előre kijelölni.2. A falfelületet a régi tapéta- és ragasztóanyag maradványok, csavarok, szegek eltávolításával készítse elő. Minden egyenetlenséget simítókéssel (spakli) kaparjon le, a repedéseket és lyukakat tisztítsa ki, majd megfelelő tömítő- (glett) anyaggal tömítse.Ezek után az egész felületet igen vékonyan glettelje át, ügyelve arra, hogy a felesleges mennyiséget maradéktalanul eltávolítsa.Száradás után csiszolópapírral dörzsölje át az egész falrészt, így biztosítsa az egyenletes, sima felületet.A tapétázandó felület tiszta, száraz, por-, zsír-, penész és repedésmentes kell, hogy legyen.3. Az előző pont szerint kezelt falfelületet kenje be a híg tapétaragasztóval.Ugyanezzel a híg ragasztóval kenjen be annyi aljzattapétát (az újságpapír vagy csomagolópapír a célnak tökéletesen megfelel), amennyi a poszter által takart felület. Majd azt az előkészített – közben már kissé megszáradt – falrészre egymás mellé , fedés nélkül illesztve, puha kefével való simítással ragassza fel.A 2. és 3. pontban leírtakkal tulajdonképpen a falat impregnáltuk, így megakadályozzuk, hogy felragasztás után a ragasztóanyagból a vakolat a nedvességet kivonja és a poszter a leggondosabb felragasztás ellenére is felhólyagosodjon, feltáskásodjon. Az impregnált felületet hagyja megszáradni (24 óráig).A poszter –hibátlanul tapétázott felületre- különösebb előkészítés nélkül is felragasztható, ehhez a 2. és a 3. pontban leírtak végrehajtása szükségtelen.A tapéta posztert átfedéssel kell felragasztani ez kb 1-2 cm, de a grafika adja átfedés mértékét. A tekercsek balról jobbra kerültek számozásra, tehát a bal első az egyes tekercs, aztán a kettes és így tovább.A poszter tapétát és a falat is vastagon be kell kenni a csíkok felhelyezésekor, hogy a falra ne szárazon, hanem egyenletesen nedvesen kerülhessen fel és ott egyenletesen száradjon ki. Puha kefével simítsuk a tapétát a falra. Felragasztáskor előfordul, hogy minimálisan még felhólyagosodik, de ezek a hólyagok száradás folyamán eltűnnek, a tapéta a falra feszül.Jó kivitelezést!

Megrendelés Megrendelését szintén a munka1@copynet.hu címre küldheti, 20 megabyte-ig, ha nagyobb képet szeretne küldeni kérjen kollégánktól ftp elérhetőséget email-ben a munka1@copynet.hu címen vagy a 06 1 237-0136 -es telefonszámon.tapéta nyomtatás