Vinyl matrica nyomtatás

A kültéri öntapadó matrica gyártására használt használt legelterjedtebb anyag az öntapadós PVC vinyl. A vinyleknek több különböző fajtája létezik, a legfontosabb megjelenés szempontjából, hogy matt vagy fényes felületű. Mind a kettőnek meg vannak a maga előnyei, még a fényen fénykép szerű, telített, kontrasztos látványosan csillogó nyomatokat kaphatunk, addig a matt felületen hasonlóan szép, viszont csillogásmentes felületek készíthetők. Ez nem hátrányos szempont, ha erős megvilágításnak vagy napfénynek van kitéve a matricánk.

vinyl

A vinylek egy másik csoportja a 3D-s vinylek, melyek különböző alakú, formájú felületek lefóliázására használatosak. Például autók és egyéb eszközök matricázására, minden olyan felületre, amelyen nagyobb hajlások, domborodások találhatók. Ez a fajta vinyl jobban nyújtható, ezért könnyebb végezhetünk szép munkát speciális felületek esetén.

vinyl

A vinyl matricák igény szerint védőfóliával láthatók el a tartósságuk növelése és a mechanikai hatások (karcolás) elleni védelem érdekében. A védőfólia mint a vinyl, lehet matt illetve fényes.A vinylek legfontosabb felhasználási területei:

– Kirakatdekorációk készítése

– Autó és járműdekoráció

– Táblák készítése

– Nagy üvegfelületek dekorálása

Megrendelés 

Megrendelését a munka1@copynet.hu címre küldheti, 20 megabyte-ig, ha nagyobb képet szeretne küldeni kérjen kollégánktól ftp elérhetőséget  emailben a  munka1@copynet.hu címen  vagy a 06 1 237-0136 -es telefonszámon.